AdvokatWatch

Advokat støder ind i forskelsbehandling og sexisme: Graviditet kan skade karrieren

Den aktuelle sexismedebat handler ikke kun om seksuelle krænkelser, mener advokat. Den handler også i høj grad om kvinders karrieremuligheder og ligeløn.

"Jeg og flere andre kvinder, jeg kender, er alvorligt nervøse for at blive eller være gravide, fordi vi har en berettiget frygt for, at vi dermed skader vores karriere," skriver advokat Caroline Boysen. | Foto: Peter Hove Olesen

Seksuelle krænkelser og upassende berøringer hører ingen steder hjemme, men det er også vigtigt, at den aktuelle sexismedebat kommer til at handle mere om forskelsbehandling og ligeløn, skriver advokat Caroline Boysen i et debatindlæg i Berlingske.

Debatten raser, efter tv-vært Sofie Linde har fortalt om sexisme i mediebranchen. Men også i advokatbranchen er der god grund til at tage fat i emnet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier