AdvokatWatch

Advokat vender snuden helt hjem: "Der er 1500 km hver vej, så jeg bruger et døgn på at rejse"

Norsk eventyr har krævet meget tid på farten – væk fra familien – for Kristine Stokholm Østerballe, der nu vinker farvel til sit advokatfirma i Norge for i stedet at tage plads i ledelsen i Advokatfirmaet Himmerland. Men hun kapper ikke de norske forbindelser.

"Jeg har skullet rejse for klienter, og det har været hårdt ikke at være hjemme i flere dage, når man har små børn," siger 41-årige Kristine Stokholm Østerballe. | Foto: Advokatfirmaet Himmerland / PR

Lange rejser, når klienter og samarbejdspartnere i Norge kalder, har været svære brikker at få til at passe i puslespillet på hjemmefronten for advokat Kristine Stokholm Østerballe, der bor i den nordjyske by Aalestrup med sin mand og parrets tre børn på to, otte og ti år.

Det er en af årsagerne til, at hun efter en håndfuld år som partner i Advokatfirmaet Stokholm Svendsen i Norge nu tiltræder som advokat og direktør i Advokatfirmaet Himmerland i Aars i Nordjylland.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier