AdvokatWatch

Advokat vender snuden helt hjem: "Der er 1500 km hver vej, så jeg bruger et døgn på at rejse"

Norsk eventyr har krævet meget tid på farten – væk fra familien – for Kristine Stokholm Østerballe, der nu vinker farvel til sit advokatfirma i Norge for i stedet at tage plads i ledelsen i Advokatfirmaet Himmerland. Men hun kapper ikke de norske forbindelser.

"Jeg har skullet rejse for klienter, og det har været hårdt ikke at være hjemme i flere dage, når man har små børn," siger 41-årige Kristine Stokholm Østerballe. | Foto: Advokatfirmaet Himmerland / PR

Lange rejser, når klienter og samarbejdspartnere i Norge kalder, har været svære brikker at få til at passe i puslespillet på hjemmefronten for advokat Kristine Stokholm Østerballe, der bor i den nordjyske by Aalestrup med sin mand og parrets tre børn på to, otte og ti år.

Det er en af årsagerne til, at hun efter en håndfuld år som partner i Advokatfirmaet Stokholm Svendsen i Norge nu tiltræder som advokat og direktør i Advokatfirmaet Himmerland i Aars i Nordjylland.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier