AdvokatWatch

Chefkonsulent bliver landsdommer

Chefkonsulent hos Politiklagemyndigheden skal passe hammeren i Vestre Landsret, oplyser Dommerudnævnelsesrådet. Rådet sætter også navn på ny dommer ved Retten i Odense, mens advokat får uddannelsesstilling i Københavns Byret.

Dommerudnævnelsesrådet peger på Cecilie Kabel Revsbech som ny dommer ved Vestre Landsret. | Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ekstra Bladet

Nye dommere ved Vestre Landsret og Retten i Odense samt en uddannelsesstilling i Københavns Byret udgør dommerudnævnelserne i slutningen af april.

Cecilie Kabel Revsbech, der er chefkonsulent i den juridiske afdeling hos Den Uafhængige Politiklagemyndighed, ifører sig dommerkappe i Vestre Landsret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier