AdvokatWatch

Juridisk iværksætter vil hyre stort hold freelance-jurister

Erhvervsjurist og stifter af rådgivningsvirksomheden Legalup vil op på 500 abonnenter inden årets udgang. For at indfri ambitionen er firmaet nu på udkig efter specialiserede jurister, der vil indgå i konceptet om jura "on demand".

Kristin Asaad Andersen blev uddannet erhvervsjurist i 2018. | Foto: PR

Efter godt og vel et års levetid for rådgivningsvirksomheden Legalup er erhvervsjurist og stifteren bag, Kristin Assaad Andersen, klar til at udvide forretningen.

Indtil nu har Assaad Andersen været firmaets eneste fuldtidsansatte og den eneste jurist, der har jongleret de mange opgaver, men det skal der snart laves om på, fortæller hun i et interview med AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier