Risma opruster med Infomedia-direktør

Risma Systems hyrer ny salgschef, som efter seks år i Infomedias ledelse nu skal hjælpe det danske legaltech-firma på vækstrejsen.
Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com

Legaltech-selskabet Risma Systems får ny salgschef i skikkelse af Kasper Holton Hülsen, der kommer fra en stilling som kommerciel direktør i Infomedia.

"Et nyt årti er begyndt – og for mig betyder det nye udfordringer. Det bliver et brancheskift og retur til software. Jeg er ny Chief Sales Officer hos Risma Systems," skriver han på Linkedin.

Risma Systems har udviklet en platform til compliance- og risikostyring og vandt sidste år prisen som årets danske legaltech-firma. Firmaet blev stiftet i 2014 og har i dag 20 ansatte.

I et interview med AdvokatWatch i december forklarede stifter Lars Nybro Munksgaard, at virksomheden det næste år blandt andet vil fokusere på at indlede samarbejder med andre legaltech-startups for at vokse og nå ud til endnu flere kunder. På den lange bane skal produktet ud til endnu flere lande.

Kasper Holton Hülsen blev ansat som salgschef i Infomedia i 2014 og blev året efter kommerciel direktør i medieovervågningsselskabet.

Legaltech-stifter ser overskud i horisonten

Compliance-firma vinder legaltech-pris 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også