AdvokatWatch

Gorrissen-partner får formandspost i britisk handelsorganisation

Klaus Søgaard bliver formand for British Chamber of Commerce, som advokatfirmaet har historisk tætte bånd til.

Partner i Gorrissen Federspiel Klaus Søgaard | Foto: PR/Nicky Bonne

Den erfarne Gorrissen Federspiel-partner Klaus Søgaard er valgt som formand for British Chamber of Commerce i Danmark (BCCD).

Det skriver advokatfirmaet på Linkedin.

"Samarbejdet understreger vores internationale udsyn, og valget af Klaus Søgaard forstærker vores relation til en forening, vi historisk har et tæt bånd til – tidligere var Thomas Federspiel formand for British Import Union, som i dag indgår i foreningen," skriver Gorrissen Federspiel på Linkedin.

Klaus Søgaard har været partner i Gorrissen Federspiel siden 1986. Han blev uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1980, blev advokat i 1983 og fik møderet for Højesteret i 1988.

De seneste år har han primært beskæftiget sig med børsnoterede selskaber, hvor han har rådgivet om børsretlige forhold. Han har i løbet af sin lange karriere været involveret i prospektarbejde og deltaget i børsnoteringer og kapitaludvidelser i en lang række danske virksomheder.

Spies solgt med de største advokathuse på sidelinjen

Advokat forlader Gorrissen Federspiel for at blive forsker 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier