Morten Langer modtager pris for mangeårig indsats

Advokaten Morten Langer har modtaget årets H.G. Carlsen-pris af Foreningen Ansættelsesadvokater for sin mangeårige indsats inden for arbejds- og ansættelsesret.
Advokat Morten Langer | Foto: Flemming Leitorp
Advokat Morten Langer | Foto: Flemming Leitorp

Partner og advokat hos Accura Morten Langer er blevet hædret for en mangeårig indsats inden for arbejds- og ansættelsesret.

Det er Foreningen Ansættelsesadvokater, der har tildelt Morten Langer årets H.G. Carlsen-pris. Valget faldt på Langer, blandt andet fordi han har omfattende procedureerfaring fra principielle sager ved Højesteret og EU-Domstolen og har udgivet en række bøger inden for arbejds- og ansættelsesret. 

Priskomiteen fremhæver også, at Morten Langer har "bidraget aktivt til at fremme gode kollegiale relationer og er alment værdsat som en fremtrædende repræsentant for standen."

Morten Langer skiftede for nylig til Accura efter mere end 20 år hos Norrbom Vinding, et specialistkontor inden for ansættelsesret. I den forbindelse sagde han til AdvokatWatch, at han savnede udfordringer og luftforandring.

"Det er meget lang tid at være det samme sted, og det bliver trygt og rutinepræget. Jeg var låst fast i virksomheden. Man skal genopfinde sig selv, når man kommer til et nyt sted, hvilket er en kæmpe udfordring, og jeg følte, at jeg havde brug for et andet miljø for at flytte mig," sagde den 55-årige advokat og tilføjede, at der er "rigeligt med kilometer tilbage i benene".

"Derfor duede det ikke at fortsætte i den samme virksomhed med de samme opgaver, uden hjertet bankede lige så hårdt for det, som det gjorde engang," lød det fra Langer.

Morten Langer blev cand.jur. fra Københavns Universitet i 1990. Han blev advokat og fik møderet for landsret i 1993 og møderet for Højesteret i 1998.

Med prisen følger i øvrigt 25.000 kr.

"Jeg er en no bullshit-type, og det passer godt ind i Accuras DNA"

Ny chef: Kunder skal vælge Accura for sin ansættelsesret

Accura snupper partner fra specialistkontor til afdeling for ansættelsesret 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også