AdvokatWatch

Ny chef: Kunder skal vælge Accura for sin ansættelsesret

Målrettet strategi skal katapultere arbejds- og ansættelsesret op på omgangshøjde med kerneområder som fast ejendom og M&A i Accura. Indsatsen står på tre ben, der støtter og forstærker hinanden, siger afdelingens nye spydspids til AdvokatWatch.

I 2022 forlader Accura Tuborg Boulevard i Hellerup, hvor advokatfirmaet har holdt til siden 2006. | Foto: Torben Stroyer/ERH

Accura er blandt sværvægterne inden for M&A og fast ejendom. Ansættelsesret skal dog ikke længere stå i skyggen af de højtprofilerede og lukrative forretningsområder, som advokatfirmaet især er kendt for.

"Det skal også være et selvstændigt forretningsområde, og kunderne skal vælge Accura, fordi de har et spørgsmål om ansættelsesret," siger Morten Langer til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier