TVC hyrer specialanklager fra bagmandspolitiet

TVC Advokatfirma har ansat en ny jurist til skatteafdelingen, der har erfaring som specialanklager hos bagmandspolitiet og tidligere advokat hos Kammeradvokaten.
Advokat og partner Torben Bagge. Han var managing partner i advokathuset fra 2008 til 2017, og siden 1. januar har han været bestyrelsesformand i virksomheden og leder af skatteafdelingen. | Foto: Finn Frandsen
Advokat og partner Torben Bagge. Han var managing partner i advokathuset fra 2008 til 2017, og siden 1. januar har han været bestyrelsesformand i virksomheden og leder af skatteafdelingen. | Foto: Finn Frandsen

TVC Advokatfirma har fundet endnu en jurist til den hastigt voksende skatteafdeling. Med den nyansatte jurist Matthias Albertsen Brorsen runder skatteafdelingen 24 jurister, hvoraf ni er ansat i løbet af i år, fremgår det af en nyhed på firmaets hjemmeside.

Matthias Albertsen Brorsen har de seneste to år været specialanklager hos SØIK, Statsadvokaten For Særlig Økonomisk og International Kriminalitet, også kendt som bagmandspolitiet. Fra 2013 til 2017 var Matthias Albertsen Brorsen ansat som fuldmægtig og siden advokat hos advokatfirmaet Poul Schmidt, bedre kendt som Kammeradvokaten.

Det er kun fire måneder siden, at partner og leder af skatteafdelingen i TVC Advokatfirma, Torben Bagge,  i et interview med AdvokatWatch kunne fortælle, at firmaet planlagde en pause i forhold til ansættelse af nye jurister i skatteafdelingen.

"Det er gået utrolig stærkt det sidste halve år, så jeg ville være betænkelig, hvis den her voldsomme vækst fortsatte på samme måde. Det er også vigtigt, at man har styringen med og får nye tiltag implementeret. Med otte nye jurister på seks måneder er det nu planen, at vi skal lande på begge ben, før vi tager næste skridt i forhold til vækst," sagde Torben Bagge i juli.

Stor efterspørgsel

Nu lyder det imidlertid fra den erfarne skatteadvokat, at den stigende efterspørgsel har gjort det nødvendigt med en ekstra jurist.

"Det er en stor gevinst for både advokatfirmaet samt vores samarbejdspartnere og klienter, at vi oplever så stor efterspørgsel på vores assistance, at vi nu igen må ansætte en yderligere jurist i skatteafdelingen. Netop vores størrelse sikrer, at vi har de relevante kompetencer til at kunne yde specialiseret assistance inden for alle skatte- og afgiftsområder, uanset om det vedrører sagsførelse eller rådgivning," udtaler Torben Bagge i nyheden.

"Det er desuden min fornemmelse, at det har en positiv afsmittende effekt på vores erhvervsretlige specialer, der tillige oplever fremgang," lyder det videre.

TVC's skatteafdeling er ifølge firmaet selv en af de største i Danmark. Advokatfirmaet ønsker ikke at sætte navne på klienterne, men oplyser, at firmaet er involveret i "det som formentlig er de største skattesager herhjemme, der handler om flere milliarder kroner", rådgivning om generationsskifte i virksomheder og omstruktureringer.

TVC har kontorer i Aarhus, København og Roskilde og har en medarbejderstab, der ifølge firmaets hjemmeside tæller omkring 90 medarbejdere, hvoraf ca. 40 er jurister. Partnerkredsen består af 15 advokater.

TVC Advokatfirma stopper op for at lande på benene efter "voldsom vækst"

TVC hyrer endnu en advokat fra stort advokathus: "Vi har fanget markedet bedre" 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også