AdvokatWatch

TVC Advokatfirma stopper op for at lande på benene efter "voldsom vækst"

Efter partner og bestyrelsesformand Torben Bagge blev leder af skatteafdelingen har TVC Advokatfirma haft travlt med at ansætte nye jurister inden for skatteret. Det er dog blevet tid til en pause, før bestyrelsesformanden vender blikket mod den brede erhvervsret, hvor der også skal "turbo på", og der netop er ansat en ny partner, fortæller han til AdvokatWatch.

Advokat Torben Bagge er leder af skatteafdelingen hos TVC Advokatfirma samt bestyrelsesformand i virksomheden. | Foto: PR

Det har ikke skortet på annonceringer om nye jurister fra TVC Advokatfirma i 2019, og i maj varslede firmaet flere ansættelser inden for skatteafdelingen. Advokatkontoret har været på rov hos konkurrenterne, herunder DLA Piper, Lundgrens, Interlex og Kromann Reumert for at fede afdelingen op – men efter at have tilføjet otte nye jurister i år er TVC nu ved at være nået et mætningspunkt.

Det fortæller partner Torben Bagge i et interview med AdvokatWatch. Han var managing partner i advokathuset fra 2008 til 2017, og siden 1. januar har han været bestyrelsesformand i virksomheden og leder af skatteafdelingen. Det er under hans ledelse, at der er blevet skruet op for ansættelserne i skatteafdelingen, der nu tæller omkring 22 jurister, og ifølge firmaet selv er en af de største i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Telefonerne er blevet stille hos boligadvokater

Der bliver solgt færre boliger, og det kan mærkes i advokatkontorerne. ”Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kongens Nytorv,” siger Mette Krog med egen forretning i den sjællandske by Borup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier