AdvokatWatch

TVC Advokatfirma stopper op for at lande på benene efter "voldsom vækst"

Efter partner og bestyrelsesformand Torben Bagge blev leder af skatteafdelingen har TVC Advokatfirma haft travlt med at ansætte nye jurister inden for skatteret. Det er dog blevet tid til en pause, før bestyrelsesformanden vender blikket mod den brede erhvervsret, hvor der også skal "turbo på", og der netop er ansat en ny partner, fortæller han til AdvokatWatch.

Advokat Torben Bagge er leder af skatteafdelingen hos TVC Advokatfirma samt bestyrelsesformand i virksomheden. | Foto: PR

Det har ikke skortet på annonceringer om nye jurister fra TVC Advokatfirma i 2019, og i maj varslede firmaet flere ansættelser inden for skatteafdelingen. Advokatkontoret har været på rov hos konkurrenterne, herunder DLA Piper, Lundgrens, Interlex og Kromann Reumert for at fede afdelingen op – men efter at have tilføjet otte nye jurister i år er TVC nu ved at være nået et mætningspunkt.

Det fortæller partner Torben Bagge i et interview med AdvokatWatch. Han var managing partner i advokathuset fra 2008 til 2017, og siden 1. januar har han været bestyrelsesformand i virksomheden og leder af skatteafdelingen. Det er under hans ledelse, at der er blevet skruet op for ansættelserne i skatteafdelingen, der nu tæller omkring 22 jurister, og ifølge firmaet selv er en af de største i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier