AdvokatWatch

Fra skuespiller til travl advokat

PORTRÆT: Nima Nabipour har været forsvarsadvokat i nogle af de største kriminalsager i Danmark, og i disse dage gælder det forsvaret af den bedrageritiltalte Britta Nielsen i Københavns Byret. Men karrieren blev indledt et helt andet sted: på skuespillerskolen.

Nima Nabipour er forsvarsadvokat for Britta Nielsen, der har erkendt omfattende millionsvindel, mens hun var ansat i Socialstyrelsen. | Foto: Jens Dresling

Når advokat Nima Nabipour står i sit sorte jakkesæt og hvide skjorte foran byretten i København og svarer på spørgsmål om Britta Nielsen-sagen, er han vant til rampelyset. For udover at være en travl forsvarsadvokat har han en fortid som skuespiller i en række danske film og tv-serier.

Den 38-årige Nima Nabipour er født i Iran, men flygtede til Danmark som treårig med sine forældre, der slog sig ned i Sønderborg, hvor han voksede op.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier