Forsvarsadvokaten til mistænkt storsvindler fåmælt: "Jeg er i kontakt med min klient"

Det er forsvarsadvokat Nima Nabipour, der skal forsvare den svindelmistænkte tidligere ansatte i Børne- og Socialministeriet.
Advokat Nima Nabipour og den svindelmistænkte kvinde Anna Britta Troelsgaard har indgået aftale om juridisk bistand | Foto: Rob Owen-Wahl / Stock.xchng
Advokat Nima Nabipour og den svindelmistænkte kvinde Anna Britta Troelsgaard har indgået aftale om juridisk bistand | Foto: Rob Owen-Wahl / Stock.xchng

Advokat Nima Nabipour skal forsvare 64-årige Anna Britta Troelsgaard Nielsen, som kom i mediernes søgelys tidligere på ugen, da politiet efterlyste hende for storsvindel i Socialstyrelsen for omkring 111 millioner kroner.

Det skriver JydskeVestkysten, som kan fortælle, at Nima Nabipour er vokset op i Sønderjylland, men siden er flyttet til København, hvor han i dag arbejder som advokat.

Nima Nabipour startede sit eget advokatfirma under navnet Nima N i sommer og beskæftiger sig blandt andet med strafferet, familieret, børnesager og fast ejendom.

Foruden sin jurauddannelse, som kom i hus i 2010, er Nima Nabipour uddannet skuespiller. Han fik sin advokatbestalling i 2015 og har blandt andet arbejdet som advokatfuldmægtig hos Advokaterne Strandvejen og hos Christiansen & Goldschmidt.

Som forsvarsadvokat har Nima Nabipour blandt andet forsvaret den terrorsigtede pige i Kundby-sagen. Nu skal han arbejde på endnu en sag med mediernes bevågenhed.

"Jeg er i kontakt med min klient. Jeg er jo hendes advokat," har Nima Nabipour udtalt til medier.

Forsvarsadvokaten har i øvrigt umiddelbart ikke flere kommentarer til sagen.

Tidligere på ugen kom det frem, at politiet efterlyser 64-årige Anna Britta Troelsgaard Nielsen fra Hvidovre for underslæb i Socialstyrelsen. Mellem 2002 til 2018 lykkedes det angiveligt kvinden at trække omkring 111 millioner kroner ud af Børne-og Socialministeriet ved at tage fra satspuljemidlerne.

Forsvarsadvokat og drabsdømt ubådsbygger dropper Højesteret

Retsordførere vil have Schlütersag til at indgå i nyt lovforslag

Rigsadvokat skal selv føre sag i Højesteret mod bandeleder 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også