AdvokatWatch

Forsvarsadvokaten til mistænkt storsvindler fåmælt: "Jeg er i kontakt med min klient"

Det er forsvarsadvokat Nima Nabipour, der skal forsvare den svindelmistænkte tidligere ansatte i Børne- og Socialministeriet.

Advokat Nima Nabipour og den svindelmistænkte kvinde Anna Britta Troelsgaard har indgået aftale om juridisk bistand | Foto: Rob Owen-Wahl / Stock.xchng

Advokat Nima Nabipour skal forsvare 64-årige Anna Britta Troelsgaard Nielsen, som kom i mediernes søgelys tidligere på ugen, da politiet efterlyste hende for storsvindel i Socialstyrelsen for omkring 111 millioner kroner.

Det skriver JydskeVestkysten, som kan fortælle, at Nima Nabipour er vokset op i Sønderjylland, men siden er flyttet til København, hvor han i dag arbejder som advokat.

Nima Nabipour startede sit eget advokatfirma under navnet Nima N i sommer og beskæftiger sig blandt andet med strafferet, familieret, børnesager og fast ejendom.

Foruden sin jurauddannelse, som kom i hus i 2010, er Nima Nabipour uddannet skuespiller. Han fik sin advokatbestalling i 2015 og har blandt andet arbejdet som advokatfuldmægtig hos Advokaterne Strandvejen og hos Christiansen & Goldschmidt.

Som forsvarsadvokat har Nima Nabipour blandt andet forsvaret den terrorsigtede pige i Kundby-sagen. Nu skal han arbejde på endnu en sag med mediernes bevågenhed.

"Jeg er i kontakt med min klient. Jeg er jo hendes advokat," har Nima Nabipour udtalt til medier.

Forsvarsadvokaten har i øvrigt umiddelbart ikke flere kommentarer til sagen.

Tidligere på ugen kom det frem, at politiet efterlyser 64-årige Anna Britta Troelsgaard Nielsen fra Hvidovre for underslæb i Socialstyrelsen. Mellem 2002 til 2018 lykkedes det angiveligt kvinden at trække omkring 111 millioner kroner ud af Børne-og Socialministeriet ved at tage fra satspuljemidlerne.

Forsvarsadvokat og drabsdømt ubådsbygger dropper Højesteret

Retsordførere vil have Schlütersag til at indgå i nyt lovforslag

Rigsadvokat skal selv føre sag i Højesteret mod bandeleder 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier