AdvokatWatch

Nordjysk advokatfirma opruster på M&A

Hjulmandkaptain har ansat advokat Jonas Bjerg-Holland til firmaets kontor i Aalborg. Han skal blandt andet styrke advokatfirmaet på M&A-området.

Foto: Nils Krogh

Han er uddannet hos Gorrissen Federspiel, har erfaring fra Lego og kommer fra en stilling hos legaltech-virksomheden Green Meadow.

Dermed ligner Jonas Bjerg-Holland en advokat med nogle af de mest efterspurgte kompetencer i advokatbranchen, og nu har han taget plads hos advokatfirmaet Hjulmandkaptain i Aalborg.

"Jonas er specialiseret i selskabsret og virksomhedsoverdragelser og skal som erhvervsadvokat rådgive såvel nationale som internationale virksomheder inden for netop disse områder," lyder det fra Hjulmandkaptain i en præsentation på Linkedin.

Jonas Berg-Holland er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2013 og havde undervejs et ophold på University of Aberdeen i Skotland.

Hjulmandkaptain beskæftiger ca. 140 medarbejdere, heraf omkring 50 advokater. 1. september oprustede advokatfirmaet med overtagelsen af det mindre aarhusianske advokatkontor Erstatningsplus - Erstatningsadvokater.

Tidligere Horten-advokat bliver medejer hos samarbejdspartner

Hjulmandkaptain hyrer advokat fra grønlandsk advokatfirma

Hjulmandkaptain henter gammel kending

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier