Nordjysk advokatfirma opruster på M&A

Hjulmandkaptain har ansat advokat Jonas Bjerg-Holland til firmaets kontor i Aalborg. Han skal blandt andet styrke advokatfirmaet på M&A-området.
Foto: Nils Krogh
Foto: Nils Krogh

Han er uddannet hos Gorrissen Federspiel, har erfaring fra Lego og kommer fra en stilling hos legaltech-virksomheden Green Meadow.

Dermed ligner Jonas Bjerg-Holland en advokat med nogle af de mest efterspurgte kompetencer i advokatbranchen, og nu har han taget plads hos advokatfirmaet Hjulmandkaptain i Aalborg.

"Jonas er specialiseret i selskabsret og virksomhedsoverdragelser og skal som erhvervsadvokat rådgive såvel nationale som internationale virksomheder inden for netop disse områder," lyder det fra Hjulmandkaptain i en præsentation på Linkedin.

Jonas Berg-Holland er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2013 og havde undervejs et ophold på University of Aberdeen i Skotland.

Hjulmandkaptain beskæftiger ca. 140 medarbejdere, heraf omkring 50 advokater. 1. september oprustede advokatfirmaet med overtagelsen af det mindre aarhusianske advokatkontor Erstatningsplus - Erstatningsadvokater.

Tidligere Horten-advokat bliver medejer hos samarbejdspartner 

Hjulmandkaptain hyrer advokat fra grønlandsk advokatfirma

Hjulmandkaptain henter gammel kending 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også