AdvokatWatch

Hjulmandkaptain henter gammel kending

Advokatfirmaet har styrket sit udbudsteam med en ny profil, som samtidig er et kendt ansigt i virksomheden. Advokat med speciale i udbudsret er således tilbage i folden efter tre år i det offentlige.

Martin Holmgaard Thomsen er tilbage hos advokatfirmaet Hjulmandkaptain, hvor han begyndte sin karriere. | Foto: PR.

Efter en afstikker til det offentlige er advokat Martin Holmgaard Thomsen tilbage hos Hjulmandkaptain, hvor han pr. 1. januar er blevet en del af advokatfirmaets udbudsteam.

Det oplyser Hjulmandkaptain på sin hjemmeside. 

Martin Holmgaard Thomsen kommer fra en stilling som udbuds- og kontraktjurist i Region Nordjyllands centrale juridiske afdeling, men fik sin uddannelse som advokat hos Hjulmandkaptain, hvor han fortsatte efterfølgende. I alt tilbragte han over syv år i det aalborgensiske advokatfirma, inden han for tre år siden skiftede til den offentlige sektor.

Sideløbende har advokaten med speciale i udbudsret fungeret som ekstern lektor i EU-udbudsret ved Aalborg Universitet, ligesom han også har undervist i civilproces.

Tilbage hos Hjulmandkaptain skal han sammen med advokat Laura Stadum, som er fagchef for udbud, rådgive kunderne til en god og succesfuld udbuds- og tilbudsproces.

"Vi er glade for at have fået en ny stærk profil til vores udbudsteam. Både Laura Stadum og Martin Holmgaard Thomsen har mange års personlig erfaring med rådgivning af ordre- og tilbudsgivere, og de ved derfor, hvad der skal til, for at resultatet af udbuddet bliver en succes," lyder det.

Hjulmandkaptain, der beskæftiger over 140 medarbejdere, har kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn, Hjørring, Padborg og København, og Martin Holmgaard Thomsen får base på Aalborg-kontoret.

Ud over udbudsret kommer han også til at beskæftige sig med fast ejendom, retssags- og voldgiftsbehandling samt IT og digitalisering, fremgår det.

Hjulmandkaptain løfter toplinjen små 10 pct. 

Aarhus-advokater stifter nyt advokatfirma 

Danske Advokater udnævner ny næstformand

Lektor på plads som videnjurist hos HjulmandKaptain 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier