AdvokatWatch

Forlod Kammeradvokaten til fordel for inhouse-stilling: "Jeg ser det som en væsentlig del af min udvikling"

KARRIEREVEJEN: Efter 11 år hos Kammeradvokaten valgte Jimmie Bøllingtoft at skifte position: "Det kan vel sammenlignes med at rykke op i angrebet efter at have spillet forsvarsspiller," siger han i dag om sit karriereskrift.

I maj tiltrådte Jimmie Bøllingtoft stillingen som chefjurist hos Femern, som skal forberede Fehmarnbeltunnelen over Østersøen. Efter 11 år på en anden position som advokat hos Kammeradvokaten, har han bygget nogle rutiner op. | Foto: PRIVATFOTO

Hvad optager dig mest lige nu?

"Det, der optager mig mest lige nu, er at lære at agere i de nye rammer. Arbejdsområdet er ikke så forskelligt fra tidligere, men jeg skal løse arbejdsopgaverne fra en ny position. Det kan vel sammenlignes med at blive rykket op i angrebet efter at have spillet forsvarsspiller. Der skal man lære, hvordan man skal modtage bolden, og hvornår og hvordan man skal afslutte. Det er fortsat det samme spil, man spiller bare et andet sted på banen, – men efter 11 år på en anden position, er der altså også nogle rutiner, der er blevet bygget op."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fortsat godt gang i ejendomsmarkedet

Ejendomsadvokater kan glæde sig over, at volumen for professionelle ejendomshandler i årets første seks måneder ifølge nye tal næsten er på niveau med samme periode i 2021, der slog alle rekorder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier