AdvokatWatch

Advokat går inhouse-vejen: Her inddrages man mere i strategi og forretning

KARRIEREVEJEN: Sune Damsig Sørensen har taget springet fra Advokatfirmaet Vingaardshus til den anden side af bordet som virksomhedsadvokat. De traditionelle discipliner fra advokatbranchen såsom omsætningstal og markedsføring træder her i baggrunden til fordel for at indgå i de forretningsmæssige beslutninger, mener han.

Sune Damsig Sørensen er ved at finde sig til rette som inhouse-advokat i Bladt Industries efter skiftet fra Advokatfirmaet Vingaardshus. | Foto: Louise Dybbro/Blue Room Production

Hvad optager dig mest lige nu?

"Efter at have tilbragt størstedelen af min karriere i advokatbranchen er det, der optager mig mest lige nu, at finde mig til rette som inhouse-advokat i en stor, veletableret entreprenørvirksomhed som Bladt Industries, som er i en rivende udvikling, og hvor de traditionelle KPI'er fra advokatbranchen i form af omsætningstal, markedsføring m.v. til en vis grad træder i baggrunden og giver øget mulighed for at fokusere på at løse de for hånden værende opgaver samt at bidrage til at virkeliggøre virksomhedens visioner på det mere overordnede plan."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier