AdvokatWatch

Justitsminister henter direktør ind som særlig rådgiver

Som særlig rådgiver for justitsminister Nick Hækkerup (S) er hentet direktør i Københavns Kommune og med fortid i Socialdemokratiet.

Justitsminister Nick Hækkerup (S) har hyret Michael Baungsgaard Schreiber som ny særlig rådgiver. Han kommer fra Københavns Kommune. | Foto: Philip Davali / Ritzau Scanpix

Det bliver 43-årige Michael Baunsgaard Schreiber, der skal være særlig rådgiver for justitsminister Nick Hækkerup (S). Schreiber kommer fra en stilling som direktør i Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning, hvor han har været siden 2014.

"Michael har haft en karriere, der har givet ham en stor indsigt i mange forskellige dele af det danske samfund. Han kommer med stor faglig ballast og har en politisk forståelse som få. Derfor glæder jeg mig meget til samarbejdet med Michael i Justitsministeriet omkring den vigtige opgave at sikre danskernes tryghed," udtaler Nick Hækkerup i en pressemeddelelse.

Det bliver ikke første gang, at han skal arbejde tæt sammen med en socialdemokrat. Således var han mellem 2011 og 2014 sekretariatschef i overborgmester Frank Jensens (S) sekretariat i Københavns Kommune.

Han har også tidligere været politisk rådgiver for Socialdemokratiet, hvor han havde velfærd, skat, kultur og det kommunale som ansvarsområde.

Derudover har han mellem tiden hos Socialdemokratiet og i Københavns Kommune været chefanalytiker i Dansk Metal i to år, og i begyndelsen af karrieren var han to år i Finansministeriet, fremgår det.

Han er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 2005.

Inger Støjberg bliver Venstres nye retsordfører 

Jurist med politisk bacille i blodet bliver minister for lov og orden

Hækkerup vil være en lyttende justitsminister og samarbejde bredt

Justitsminister vil have strafmetoder til sexkriminelle undersøgt 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier