AdvokatWatch

Justitsminister henter direktør ind som særlig rådgiver

Som særlig rådgiver for justitsminister Nick Hækkerup (S) er hentet direktør i Københavns Kommune og med fortid i Socialdemokratiet.

Justitsminister Nick Hækkerup (S) har hyret Michael Baungsgaard Schreiber som ny særlig rådgiver. Han kommer fra Københavns Kommune. | Foto: Philip Davali / Ritzau Scanpix

Det bliver 43-årige Michael Baunsgaard Schreiber, der skal være særlig rådgiver for justitsminister Nick Hækkerup (S). Schreiber kommer fra en stilling som direktør i Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning, hvor han har været siden 2014.

"Michael har haft en karriere, der har givet ham en stor indsigt i mange forskellige dele af det danske samfund. Han kommer med stor faglig ballast og har en politisk forståelse som få. Derfor glæder jeg mig meget til samarbejdet med Michael i Justitsministeriet omkring den vigtige opgave at sikre danskernes tryghed," udtaler Nick Hækkerup i en pressemeddelelse.

Det bliver ikke første gang, at han skal arbejde tæt sammen med en socialdemokrat. Således var han mellem 2011 og 2014 sekretariatschef i overborgmester Frank Jensens (S) sekretariat i Københavns Kommune.

Han har også tidligere været politisk rådgiver for Socialdemokratiet, hvor han havde velfærd, skat, kultur og det kommunale som ansvarsområde.

Derudover har han mellem tiden hos Socialdemokratiet og i Københavns Kommune været chefanalytiker i Dansk Metal i to år, og i begyndelsen af karrieren var han to år i Finansministeriet, fremgår det.

Han er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 2005.

Inger Støjberg bliver Venstres nye retsordfører 

Jurist med politisk bacille i blodet bliver minister for lov og orden

Hækkerup vil være en lyttende justitsminister og samarbejde bredt

Justitsminister vil have strafmetoder til sexkriminelle undersøgt 

Mere fra AdvokatWatch

Fortsat godt gang i ejendomsmarkedet

Ejendomsadvokater kan glæde sig over, at volumen for professionelle ejendomshandler i årets første seks måneder ifølge nye tal næsten er på niveau med samme periode i 2021, der slog alle rekorder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier