AdvokatWatch

DLA Piper klar med ny karrieremodel – præsenterer en stribe udnævnelser

Lanceringen af ny model skal være med til at fastholde og udvikle medarbejderne, fortæller managing partner Martin Lavesen til AdvokatWatch. Dermed følger DLA Piper i hælene på andre store advokatkontorer, der også har introduceret nye lag i organisationen i kampen om at holde på sine ansatte.

DLA Pipers kontor i Aarhus, som ligger i Dokk1 på havnen. | Foto: PR/DLA Piper

Advokatfirmaet DLA Piper har netop lanceret en ny karrieremodel, der søsættes med udnævnelsen af nye directors og senior associates. I alt har 16 ansatte i advokatfirmaet fået nye titler.

"Begge titler er en anerkendelse og gives til advokater, som vi gerne vil fastholde, og som vi vil gøre noget særligt for at udvikle kompetencerne hos til fælles glæde for den enkelte advokat og virksomheden," siger Martin Lavesen, managing partner i DLA Piper i Danmark, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier