AdvokatWatch

Silkeborg-advokater udnævner nye partnere

Advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund har udnævnt to advokater til associerede partnere. De vil få indflydelse på virksomhedens beslutninger og er tæt knyttet til den øvrige partnerkreds.

Foto: Colourbox

Advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund, der har kontorer i Silkeborg og København, har forfremmet advokaterne Marie Rud Hansen og Søren Hedegaard Frederiksen til associerede partnere. Det fremgår af en nyhed på firmaets hjemmeside.

Marie Rud Hansen har været i Brockstedt-Kaalund siden 2013 og har tidligere i sin karriere arbejdet i Justitsministeriet. Hun er specialiseret i privatret. Søren Hedegaard Frederiksen arbejder med insolvensret, persondataret og immaterialret, og han har været ansat i firmaet siden 2010. Marie Rud Hansen og Søren Hedegaard Frederiksen er begge tilknyttet Silkeborg-kontoret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier