AdvokatWatch

Advokatfirma i Silkeborg hyrer landbrugsadvokat

Advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund har ansat en ny advokat inden for landbrugsret, der kommer til at beskæftige sig med landbrugskonkurser, generel landbrugsret og fast ejendom inden for landbrug.

Forhandling, kontrakt, underskrift
Foto: Colourbox

Advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund, der har kontorer i Silkeborg og København, har for nylig valgt at styrke advokathusets team med speciale i landbrugsret ved at ansætte advokat Martin Baymler Thomsen. Det skriver Midtjyllands Avis.

Martin Baymler Thomsen bliver en del af et team inden for landbrugsret bestående af to advokater og tre advokatsekretærer på kontoret i Silkeborg, skriver mediet.

Her vil han primært komme til at beskæftige sig med landbrugskonkurser, generel landbrugsret og fast ejendom inden for landbrug.

Den nyansatte advokat har i flere år arbejdet ved blandt andet en landboforening som jurist og afdelingsleder. Martin Baymler Thomsen fik sin advokatbestalling i 2016.

Brockstedt-Kaalund yder rådgivning til virksomheder inden for alle dele af erhvervsretten og har 65 medarbejdere ansat heraf knap 30 jurister, fremgår det af firmaets hjemmeside.

Landbrugsadvokater hyrer ny partner

Jurist indtager toppen af dansk landbrug

Relaterede

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier