AdvokatWatch

Københavnske forsvarsadvokater udvider holdet med erfarne kræfter

Stagetorn Advokater har ansat den femte advokat på advokatkontoret. Den nytilkomne advokat har beskæftiget sig med sager om Roskilde Bank, OW Bunker og Hesalight, men rykker videre for at kunne hellige sig straffesager.

Foto: Colourbox

Advokat Snorre Andreas Kehler har sluttet sig til holdet af forsvarsadvokater hos Stagetorn Advokater. Han nåede at være 11 år hos advokatfirmaet SJ Law, der ligeledes har kontor i København.

Forsvarsadvokaterne har i nogle måneder været på udkig efter den rigtige profil, der kunne hjælpe med at løfte de mange ankesager. Det stillede krav til, at den nye advokat skulle have møderet for landsret, fortæller advokat og partner Karoline Normann, der mener, det har været svært at finde det rette match – indtil mødet med Snorre Andreas Kehler.

"Snorre har solid erfaring med økonomisk kriminalitet og sager om ledelsesansvar, så det er en styrkelse af den profil. Han er derudover generelt en rigtig dygtig advokat, klienterne kan lide ham, og han har allerede fået flere frifindelser," siger Karoline Normann til AdvokatWatch.

Snorre Andreas Kehler har hos SJ Law blandt andet beskæftiget sig med Roskilde Bank-, EBH-, OW Bunker- og Hesalight-sagen, oplyser advokaten selv på sin Linkedin-profil. Men han valgte at skifte job for hovedsageligt at kunne beskæftige sig med straffesager, fortæller Karoline Normann.

Det lille advokatkontor har ikke planer om flere ansættelser foreløbig og besluttede for omkring et år siden at sige farvel til sine advokatfuldmægtige, efter en erkendelse af at domstolene blev mindre og mindre imødekommende over for at lade en fuldmægtig møde i retten.

Advokatkontoret består nu af de tre partnere Karoline Normann, Peter Kragh og Henrik Stagetorn, advokaterne Thomas Lindberg Brædder og Snorre Andreas Kehler og fem øvrige medarbejdere.

Endnu en forsvarsadvokat starter for sig selv  

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier