AdvokatWatch

Mangeårig Horten-partner siger farvel efter uenighed

Advokatfirmaet Horten vil i fremtiden kun beskæftige sig med straffesager på erhvervsområdet, og en mangeårig partner forlader nu firmaet. Det sker for at kunne fortsætte med klassiske straffesager, fortæller partneren, der sammen med en kollega har startet eget strafferetskontor. Sidste år forsvarede de svindeldømte Johan Schlüter.

69-årige Jakob Skaarup Arrevad planlægger at fortsætte med at arbejde en rum tid endnu. | Foto: Ritzau Scanpix /Steen Ole

29-årige advokat Katrine Gottlieb og 69-årige advokat Jakob Skaarup Arrevad har forladt advokatfirmaet Horten. De to advokater, der var forsvarere i den meget eksponerede Johan Schlüter-sag, har nu stiftet deres eget firma ved navn Arrevad Gottlieb Advokatfirma med speciale i strafferet.

Jakob Skaarup Arrevad, der har været i Horten i over 25 år, har de seneste år bevæget sig længere og længere væk fra straffesager inden for erhvervsret, hvilket ifølge AdvokatWatchs oplysninger ikke harmonerer med Hortens forretningsplan. I stedet for at gå på pension har Jakob Skaarup Arrevad valgt at fortsætte karrieren i sit eget firma.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier