Advokat er ny formand for nordjysk erhvervsorganisation

Ny mand for bordenden hos Erhverv Norddanmark, der er Aalborg-områdets ældste erhvervsnetværk, er fundet i ejerkredsen hos lokalt advokatfirma.
Rasmus Haugaard, der er medejer af advokatfirmaet Haugaard-Braad i Aalborg, har nu sat sig for bordenden hos Erhverv Norddanmark. | Foto: PR
Rasmus Haugaard, der er medejer af advokatfirmaet Haugaard-Braad i Aalborg, har nu sat sig for bordenden hos Erhverv Norddanmark. | Foto: PR

Rasmus Haugaard, der er advokat og partner i det aalborgensiske advokatfirma Haugaard-Braad, er valgt som ny formand for Erhverv Norddanmark. Det skriver Nordjyske.

Han afløser erhvervsmægler Steen Royberg, der har siddet på posten som bestyrelsesformand i organisationen siden 2015.

Erhverv Norddanmark er efter eget udsagn Aalborg-regionens største og ældste erhvervsorganisation. Erhverv Norddanmark samler over 600 virksomheder og enkeltpersoner i det nordjyske erhvervsliv med henblik på at gøre området attraktivt for erhvervsdrivende.

Rasmus Haugaard blev valgt ind i bestyrelsen i 2017, hvor han hidtil har siddet som næstformand. Advokaten med møderet for Højesteret har siden 2006 været partner i Haugaard-Braad og har blandt andet erfaring med erhvervsret, fast ejendom samt køb og salg af virksomheder.

Advokat hos Mobilepay bliver ny borgmester på Frederiksberg

Tidligere advokat sætter sig i front for 1400 butikker 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også