Tidligere advokat sætter sig i front for 1400 butikker

Erik Løvbjerg er ny formand for DSK – De Samvirkende Købmænd, hvor han i 10 år har siddet i bestyrelsen. Tidligere var han partner hos Aarhus-advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen.
Foto: PR
Foto: PR

1400 supermarkeder, discountbutikker og nærbutikker samlet under DSK – De Samvirkende Købmænd har torsdag fået ny formand i skikkelse af 63-årige Erik Løvbjerg, oplyser DSK.

"Erik Løvbjerg har tidligere være medlem af DSK's bestyrelse i 10 år og som uddannet advokat, gårdejer og mange års erfaring i den familieejede købmandskæde Løvbjerg vil han på bedste vis kunne tegne DSK som en slagkraftig brancheorganisation, som passer godt på de danske købmænd," lyder det fra John Wagner, adm. direktør i DSK, i en pressemeddelelse.

I en årrække var Erik Løvbjerg partner i det aarhusianske advokatfirma Abel & Skovgård Larsen inden han helligede sig familievirksomheden Brødrene Løvbjerg og dens række af supermarkeder.

Erik Løvbjerg afløser købmand Lisbeth Dalgaard, der ved udgangen af 2018 fratrådte, da hun blev valgt som formand for Dansk Arbejdsgiverforening.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også