AdvokatWatch

Kammeradvokaten henter ny advokat hos Tryg

Procedureadvokat med speciale i forsikringsret skal blandt andet arbejde med forsikrings- og erstatningsret samt forretningsudvikling hos sin nye arbejdsgiver, som hun skifter til efter små ti år hos forsikringsselskabet.

Advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten, forlader om et par år Shellhuset ved Vesterport i København. | Foto: Ritzau Scanpix/Joachim Adrian

Kammeradvokaten har ansat advokat Jeanette Løfberg, der skifter til advokatfirmaet efter godt ni år hos forsikringsselskabet Tryg.

Det meddeler hun i et opslag på Linkedin.

Hos Tryg har advokaten med speciale i forsikringsret blandt andet ført flere sager i landsretterne.

"Det har været ni lærerige år. Jeg er særligt taknemmelig for den retssagserfaring, som jeg har opnået i perioden, der gør, at jeg til maj opnår møderet for Højesteret," skriver procedureadvokaten.

Jeanette Løfberg har første arbejdsdag hos sin nye arbejdsgiver fredag 1.marts. Hos Kammeradvokaten skal hun blandt andet arbejde med forsikrings- og erstatningsret samt forretningsudvikling.

"Virksomheden er i en meget spændende udvikling med fokus på innovation, og jeg glæder mig meget til at blive en del af holdet," skriver hun.

Jeanette Løfberg fik sin beskikkelse som advokat i 2004. Hun har tidligere været hos advokatkontoret Elvang & Partnere, inden hun i 2009 skiftede til Tryg.

Kammeradvokaten forlader Shellhuset og rykker til nye rammer med havneudsigt

Boris Frederiksen slår tilbage mod kritik fra medkurator

Kammeradvokaten vil tættere på nordisk legaltech-marked med nyt samarbejde 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier