AdvokatWatch

Kammeradvokaten vil tættere på nordisk legaltech-marked med nyt samarbejde

Kammeradvokaten har indgået et samarbejde med foreningen Nordic Legal Tech Hub, der skal være med til at markere advokatfirmaet på markedet i resten af Norden.

Advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten, har taget næste skridt i sin store digitale strategi. Det store advokathus har indgået et samarbejde med foreningen Nordic Legal Tech Hub, der skal være med til at fastholde advokatfirmaet som "digital frontløber" i branchen, oplyser Kammeradvokaten i en meddelelse.

"Partnerskabet med Nordic Legal Tech Hub skal hjælpe firmaet til at skabe kontakter til interessante spillere inden for legaltech i hele Norden. Udover at komme tættere på andre aktører på området, er det samtidig målet at opnå endnu større indsigt i og forståelse for mulighederne inden for legaltech samt markere firmaet på markedet," skriver Kammeradvokaten i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier