AdvokatWatch

Focus Advokater styrker Kolding-kontor

Advokatfirmaet Focus Advokater har ansat en ny advokat 1. februar til kontoret i Kolding. Den nyansatte advokat har erfaring både som jurist på et advokatkontor og som virksomhedsjurist hos Haarslev Industries.

Advokat Julie Aagaard Rytter. | Foto: PR

Focus Advokater, der har hovedkontor i Odense, har hyret en ny advokat ind for at styrke virksomhedens kontor i Kolding, fremgår det af en pressemeddelelse. Advokatfirmaet bød velkommen til advokat Julie Aagaard Rytter 1. februar.

Julie Aagaard Rytter har tidligere arbejdet som jurist hos Ideal Advokatfirma og som virksomhedsjurist hos Haarslev Industries, oplyser Focus Advokater. Den nyansatte advokat kommer primært til at beskæftige sig med kunder i Syddanmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier