AdvokatWatch

Focus Advokater satser benhårdt på vækst

Fyns største advokatfirma går efter at komme en vægtklasse op, så firmaet kan konkurrere med de store på specialkompetencer.

Focus Advokater vil satse på at udvide kundekredsen geografisk, og der er ikke noget i det aktuelle setup, der sætter grænser, fortæller managing partner Jesper Hauschildt. | Foto: PR

Focus Advokater med base på Fyn går målrettet efter at vokse, så firmaet får tyngde til at konkurrere med de store på en række specialområder. Et bredt udbud af ydelser med et stærkt felt af advokater er en nødvendighed, hvis ikke kunderne skal glide over til større konkurrenter, fortæller managing partner Jesper Hauschildt i et interview med AdvokatWatch.

"Vi sidder i en position, hvor vi ligger under de største advokatvirksomheder i Danmark og en hel del over en traditionel provinsadvokatvirksomhed. Så der er kun ét sigte for vores vedkommende, det er størrelse, fremtidssikring, digitale tiltag og investering i såkaldte kontorrobotter. Vi tilstræber en yderligere vækst," siger Jesper Hauschildt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

I denne uge fik landets advokater en ny guide til hvidvaskregler og flere opgaver på bordet på baggrund af Ruslands invasion i Ukraine. Branchens topchefer meldte derudover ud, at fleksibilitet er et konkurrenceparameter, men fasttidskontrakter lader vente på sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier