AdvokatWatch

Advokatrådets formand: Vi praler ikke med alt det gode, vi laver

Peter Fogh har snart siddet i fire år som formand for Advokatrådet, der i år fylder 100 år. Han håber i maj at blive valgt for to år mere, så den igangværende fremtidssikring af advokatstanden kan føres i mål, siger han i et interview med AdvokatWatch.

Peter Fogh er formand for Advokatrådet. | Foto: PR.

Det er de færreste organisationer forundt ligefrem at indgå som en bærende sølje under hele det danske samfund. Peter Fogh er formand i en af dem — Advokatsamfundet, der fungerer som overordnet myndighed for advokatstanden i Danmark, og hvis fornemste opgave er at stå vagt om borgernes retssikkerhed, værne om advokaters uafhængighed og føre tilsyn med advokater.

I år fylder Advokatsamfundet 100 år, men de senere år har debatten om borgernes retssikkerhed fyldt en brøkdel i forhold til flere uheldige sager med advokater, der har forbrudt sig mod god advokatskik.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier