AdvokatWatch

Valgte jura i anden runde og har nu fået fod under eget bord

KARRIEREVEJEN: Claudia Andersen fik nej til, at hendes tyske økonomiuddannelse kunne bruges i Danmark. Så hun begyndte på jura i stedet. Efter job inden for compliance i Sydbank og Middelfart Sparekasse har hun nu etableret sin egen virksomhed.

Hvad optager dig mest lige nu?

"At kunne anvende og udbygge de kompetencer jeg har tilegnet mig i løbet af mit virke som advokat i advokatvirksomheder og i den finansielle sektor som "in house" og complianceansvarlig samt databeskyttelsesrådgiver. Den herved erhvervede indsigt i forretningsmæssige sammenhæng og praktisk implementering af komplekst nationalt og internationalt lovstof i virksomheder skal komme mine nuværende og fremtidige erhvervskunder til gode. Som en del af min virksomhed udbyder jeg blandt andet complianceydelser til virksomheder, som ønsker eller har akut behov for at outsource complianceopgaver."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier