AdvokatWatch

Senioradvokater hos Bech-Bruun rykker et niveau op

To senioradvokater, der begyndte som fuldmægtige i Bech-Bruun, rykker op i hierarkiet i det store advokathus og slutter sig til de fem øvrige managing associates, som tiltrådte det nye ledelseslag sidste år.

Inge Kirstine Skou (tv.) og Louise Lundsby Wessel kan pr. 1. januar 2019 kalde sig managing associates i Bech-Bruun. | Foto: PR.

Senioradvokaterne Inge Kirstine Skou og Louise Lundsby Wessel kan nu kalde sig managing associates hos advokatfirmaet Bech-Bruun.

De startede begge som advokatfuldmægtige i Bech-Bruun i henholdsvis 2001 og 2005. Med en stor arbejdsindsats og stærk faglighed har de været store drivkræfter inden for hvert deres fagområde, og fra 1. januar 2019 er de blevet belønnet med titlen som managing associate, der indebærer et større ledelsesmæssigt ansvar.

"Med titlen som managing associate skal Inge Kirstine Skou og Louise Lundsby Wessel fremover være med til at løfte ledelsesindsatsen og varetage den overordnede interne projektstyring og ledelse af større opgaver," skriver Bech-Bruun i en meddelelse.

Som et alternativ til partnersporet lancerede Bech-Bruun for et år siden det nye karrierespor som managing associate. Bech-Bruun tilbyder således stillingen til erfarne advokater, som ikke ønsker at gå partnervejen.

Inge Kirstine Skou beskæftiger sig med immaterielle rettigheder og markedsføringsret, mens Louise Lundsby Wessel er specialiseret i forsikringsret, sø- og transportret og konfliktløsning, fremgår det.

De slutter sig nu til de fem andre managing associates, der tiltrådte i den nye stilling sidste år.

Bech-Bruun gør persondataspecialist til managing associate 

Bech-Bruun vil holde på advokater med nyt karrierespor 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

I denne uge fik landets advokater en ny guide til hvidvaskregler og flere opgaver på bordet på baggrund af Ruslands invasion i Ukraine. Branchens topchefer meldte derudover ud, at fleksibilitet er et konkurrenceparameter, men fasttidskontrakter lader vente på sig.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier