AdvokatWatch

Kammeradvokaten udnævner erhvervsjurist som partner for første gang

For første gang i Kammeradvokatens historie bliver en ikke-advokat optaget som partner. Han kalder det en milepæl for erhvervsjuristerne. Vi skeler ikke til, om man har gået på Københavns Universitet eller CBS, siger managing partner Tomas Ilsøe Andersen til AdvokatWatch. Tre andre advokater, heraf en kvinde, bliver også partnere.

Paw Vindahl, der har en erhversjuridisk baggrund, bliver den første partner i Kammeradvokaten, der ikke er advokat. | Foto: Kammeradvokaten PR

Når Paw Vindahl efter årsskiftet går igennem svingdørene hos Kammeradvokaten, bliver det ikke kun med en ny titel som partner. Han kan også bryste sig af at være den første ikke-advokat i advokatfirmaets partnerkreds.

"Jeg er selvfølgelig utrolig glad for udnævnelsen, og i forhold til os erhvervsjurister i firmaet er det da en historisk milepæl," siger Paw Vindahl, der er cand.merc.jur. fra Copenhagen Business School, CBS, til AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier