DLA Piper henter partner tilbage fra Horten

Mikala Berg Dueholm er tilbage hos DLA Piper. Fra 1. december 2018 skal hun som partner og advokat styrke arbejdet med udbud og offentlige kontrakter.
Foto: PR.
Foto: PR.

DLA Piper hiver sin tidligere medarbejder Mikala Berg Dueholm hjem fra Horten.

Efter mere end ni år hos DLA Piper, dengang Lett Advokatpartnerselskab, har Mikala Berg Dueholm været forbi Horten som senioradvokat for en kort stund, men nu er hun altså tilbage.

Fra 1. december 2018 skal hun fungere som partner og advokat for DLA Piper i København. Her skal hun særligt være med til at styrke arbejdet med udbud og offentlige kontrakter, lyder det i en pressemeddelelse.

"I en tid hvor specialisering bliver mere og mere vigtig, er vi glade for at kunne trække en fagligt stærk profil som Mikala tilbage til DLA Piper, hvor hun bl.a. skal styrke DLA Pipers fokus på strategiske partnerskaber og komplekse udbudsprocesser," siger Martin Lavesen, managing partner i DLA Piper Danmark, i meddelelsen.

Mikala Berg Dueholm er blandt andet specialiseret i rådgivning om de EU-retlige og nationale udbudsregler, herunder valg af udbudsproces, gennemførelse af udbud, koncipering af kontrakter og klagesager om udbud. Det er netop den specialviden, som DLA Piper søger.

Galst opruster på skat og M&A

Ny Bird & Bird-partner med intermezzo hos Gorrissen

Bech-Bruun mister endnu en partner

Dahl henter advokat hos DLA for at styrke procesteam 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også