AdvokatWatch

Partner i amerikansk advokatfirma giver gode råd til en karriere "over there"

Anne-Mette Elkjær Andersen har været advokat hos det internationale advokatfirma Holland & Knight i 20 år og er i dag partner i firmaet. Hun giver her gode råd til advokater, der drømmer om at gøre karriere i USA.

Foto: Mark Lennihan/AP/POLFOTO

Det er svært, men ikke umuligt, som dansk advokat at gøre karriere i et amerikansk advokatfirma. Sådan lyder det fra advokat Anne-Mette Elkjær Andersen, der selv siden slutningen af 90'erne har haft sin daglige gang på Holland & Knights kontor i New York.

Her skelner hun mellem et midlertidigt ophold i USA - som eksempelvis internships - og en mere permanent karriere. For tidsbegrænset oplevelse anbefaler hun at starte med et par års erfaring fra et dansk advokatfirma, og så med sin arbejdsgivers velsignelse søge et trainee-ophold i USA, eventuelt i kombination med at tage en master of laws, LL.M, på en amerikansk law school.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier