AdvokatWatch

Kærlighed bragte Anne-Mette til New York: I dag er hun partner i et stort amerikansk advokatfirma

INTERVIEW: I 20 år har danske Anne-Mette Elkjær Andersen arbejdet i det amerikanske advokatfirma Holland & Knight i New York, hvor hun for ni år siden blev partner. Kærligheden sparkede hende til New York, mens karrieren som amerikansk advokat er skabt af målrettethed.

Anne-Mette Elkjær Andersen er partner i Holland & Knight

New York, byen der aldrig sover, hvor det hele bare går lidt stærkere, og alt bare er lidt større - også i advokatbranchen. AdvokatWatch er taget til den vel nok allerstørste scene for advokater for at give et indblik i livet som advokat i New York. Her fortæller Anne-Mette Elkjær Andersen om at være partner i et stort amerikansk advokatfirma.

NEW YORK — Det var ikke, fordi der stod New York i en stor forkromet karrieplan for danske Anne-Mette Elkjær Andersen. Faktisk havde hun aldrig planer om at skulle flytte til den amerikanske storby, fortæller hun i et interview med AdvokatWatch. Alligevel er det her, hun de seneste 20 år har gjort karriere, og i dag er hun partner i det store amerikanske advokatfirma Holland & Knight, der ligger midt på Manhattan med Moma som nabo og lige i smørhullet mellem Rockefeller Center, Radio City Music Hall, Trump Tower og Central Park.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier