Karnov Group opruster med ny chef for it

Karnov Group har ansat Jesper Kingo som chef for virksomhedens it-division, der tæller ca. 50 medarbejdere. Han kommer fra en global it-stilling hos smykkevirksomheden Pandora. 
Jesper Kingo rykker fra Pandora til Karnov, hvor han skal stå i spidsen for it-afdelingen. | Foto: PR
Jesper Kingo rykker fra Pandora til Karnov, hvor han skal stå i spidsen for it-afdelingen. | Foto: PR

Karnov Group opruster sin it-afdeling med ny chef i skikkelse af Jesper Kingo.

Det skriver Karnov i en pressemeddelelse.

Jesper Kingo får titlen som CTO hos Karnov, efter at han i godt et år har været vice president i smykkevirksomheden Pandora med ansvar for global it-planlægning.

Som øverste chef for Karnovs it-afdeling kommer Jesper Kingo til at råde over ca. 50 medarbejdere, som arbejder med software og it.

"Alle taler om digitaliseringen, også jeg, men i samme sætning siger jeg brugervenlighed. Mit mantra om at "usability is king" vil være et af mine bidrag til at levere løsninger, der passer til brugerens verden og øger produktiviteten,"udtaler Jesper Kingo i pressemeddelelsen, mens Karnovs adm. direktør, Flemming Breinholt, kalder Jesper Kingos tiltrædelse "i tråd med Karnovs mål om at tilbyde den optimale brugeroplevelse".

Foruden ledererfaring fra Pandora trækker Jesper Kingo blandt andet på en lang karriere i det danske forsvar. Han er uddannet på CBS inden for økonomi og computervidenskab.

Karnov Group har siden 2015 været ejet af kapitalfonden Five Arrows Principal Investments (FAPI), en del af Rothschild Group. Virksomheden har de seneste fem år haft vækst i omsætningen, som i 2017 lød på 267 mio. kr. 

Danske Advokater erklærer krig mod Karnov

Entreprenant jurastuderende kaster sig over legaltech 

Karnov Group taber sag i Sø- og Handelsretten om UfR-numre 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også