AdvokatWatch

Advokat forener interesse for procedure og erstatningsret hos Tryg

KARRIEREVEJEN: En passion for den proceduremæssige del af advokathvervet samt et ønske om mere overskud på familiefronten har fået advokat Lise Reuss Muff til at skifte Kammeradvokaten ud med en inhouse-stilling hos Tryg.

Foto: Tryg PR

Hvilken karrierevej så du for dig selv som yngre?

"Jeg har ikke som sådan haft en bestemt drøm eller fastlagt retning, men jeg har altid interesseret mig for samfundsforhold og retssamfundet. Første gang jeg så en retssal indefra var i 9. klasse, hvor jeg var i erhvervspraktik hos en byretsdommer, og herefter begyndte jeg for alvor at overveje det juridiske spor. I en længere periode var planen dog at læse fransk, da jeg efter gymnasiet tilbragte et sabbatår som frivillig på et hjem for anbragte børn i Frankrig og derigennem fik en stor interesse for fransk sprog og kultur. Det endelig skub i den juridiske retning fik jeg imidlertid året inden studiestart, hvor jeg en periode arbejdede som piccoline i Advokatsamfundet. Her mødte jeg mange spændende mennesker samtidig med, at jeg fik et lille indblik i den mere juridisk/politiske dagsorden - hvilket kun øgede min interesse for juraen."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fortsat godt gang i ejendomsmarkedet

Ejendomsadvokater kan glæde sig over, at volumen for professionelle ejendomshandler i årets første seks måneder ifølge nye tal næsten er på niveau med samme periode i 2021, der slog alle rekorder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier