AdvokatWatch

"Jeg har nok længe vidst, at der var en slutdato for mit virke som advokat i et stort firma"

KARRIEREVEJEN: Et ønske om at stå på egne ben har nu fået Agnete Krusell til efter ti år at sige farvel til Kammeradvokaten for i stedet at blive selvstændig sammen med to venner hos Sundgaard Advokater. Opstartsprocessen har været spændende, men også angstprovokerende.

Agnete Brus Krusell har sagt farvel til Kammeradvokaten for at starte som selvstændig hos Sundgaard Advokater. | Foto: Privat

Hvilken karrierevej så du for dig selv som yngre?

"Jeg har aldrig haft en fast forestilling om, hvordan min karriere skulle udvikle sig. Jeg har altid fulgt min umiddelbare mavefornemmelse. Både valget af jurastudiet og arbejdet som advokatfuldmægtig har derfor været temmelig tilfældighedspræget for mig. For eksempelvis var min ansættelse hos Kammeradvokaten en lidt impulsiv indskydelse, uden at jeg kendte firmaet specielt godt. Jeg havde derfor heller aldrig forestillet mig, at jeg skulle blive hængende i advokatbranchen så længe, som det har vist sig at være tilfældet. På mange måder er det en gammeldags og lidt forældet branche. Men når man så skaber værdi for sine klienter, så går det hele op i en højere enhed og giver stor personlig tilfredshed. Det bliver man nok lidt afhængig af."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier