AdvokatWatch

Kromanns nye spydspids: Behagelig, underspillet og fagligt begejstret

Anders Stubbe Arndal, Kromann Reumerts kommende managing partner, har sans for sine klienter og tager også gerne lange samtaler med dem uden taxameter i ren begejstring over sit fag.

52-årige Anders Stubbe Arndal afløser næste år Arne Møllin Ottosen som managing partner i Kromann Reumert. | Foto: Kromann Reumert

Anders Stubbe Arndal rummer både begejstring over sit fag og evnen til at lytte til gode argumenter, og det er to stærke kompetencer for den 52-årige energiadvokat, når han næste år overtager jobbet som managing partner i advokatfirmaet Kromann Reumert, lyder det fra klienter og kolleger.

"Ud over at være en spids blyant i penalhuset på det juridiske har han også nogle menneskelige egenskaber, der gør, at han udstråler ro og ledelse. Det er et godt valg for dem," siger Lars Aagaard, adm. direktør i brancheorganisationen Dansk Energi, som Anders Stubbe Arndal har rådgivet i en række sager.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier