Far og datter åbner advokatkontor efter køb af campingplads

Nykøbing Falster får et nyt advokatkontor, efter at juristen Dorte Høilund har købt en lokal campingplads og etablerer advokatfirma med sin far.
Peter Høilund og datteren Dorte Høilund har startet nyt advokatkontor i Nykøbing, der går efter at håndtere en "blandet landhandel" af opgaver | Foto: Advokatfirmaet Høilund
Peter Høilund og datteren Dorte Høilund har startet nyt advokatkontor i Nykøbing, der går efter at håndtere en "blandet landhandel" af opgaver | Foto: Advokatfirmaet Høilund

Dorte Høilund og hendes far, Peter Høilund, stopper nu efter en årrække som undervisere for at etablere nyt advokatfirma i Nykøbing Falster. Anledningen er, at Dorte Høilund og hendes mand har købt en lokal campingplads.

Det skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Dorte Høilund er jurist og har i en årrække været lektor på Professionshøjskolen Metropol og har også undervist på Københavns Universitet. I november overtog Dorte Høilund, der kommer fra Københavnsområdet, sammen med sin mand Marielyst Ny Camping ved Sildestrup Strand.

Manden kører campingpladsen

Det bliver manden, der skal tage sig af campingpladsen, mens Dorte Høilund sammen med sin far skal køre Advokatfirmaet Høilund.

"Vi tager alle klienter. Det bliver en blandet landhandel, hvor vi tager, hvad der kommer - også gerne erhvervsklienter. Men i modsætning til mange andre er vi ikke ude efter at få de store firmaer," fortæller Peter Høilund, der ifølge Lolland-Falsters Folketidende er flyttet ind i hovedbygningen på campingpladsen.

Peter Høilund er også uddannet jurist og har i mere end et årti arbejdet som advokat. De seneste 12-13 år har han været ansat ved Roskilde Universitet, hvor han som professor i socialvidenskab særligt har forsket i socialretlige emner.

"Jeg har nok længe vidst, at der var en slutdato for mit virke som advokat i et stort firma" 

Chefjurister om arbejdet under en topledelse: ”Her må de personlige præferencer og ego vige for kollektivet” 

Bech-Bruun-partner ude af rigmandsbestyrelse 

Finanslobbys nye paragrafhaj ser frem til klar kommunikation om hvidvask 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også