Tidligere anklager er det 'unge håb' i bornholmsk advokatfirma

Ny partner i Advodan Bornholm: Uforudsigelighed og rollen som problemknuser tiltaler mig.
"Tiden har vist mig, at jobbet som advokat er lige mig," siger Pernille Munch, tidligere anklager og ny partner i Advodan Bornholm.
"Tiden har vist mig, at jobbet som advokat er lige mig," siger Pernille Munch, tidligere anklager og ny partner i Advodan Bornholm.

Kontakten med mennesker, rollen som problemknuser og et godt samarbejde med kollegerne. Sådan beskriver Pernille Munch, tidligere anklager ved Bornholms Politi og Statsadvokaten i København, attraktionen ved sit skifte til advokatfirmaet Advodan Bornholm. Efter halvandet år i firmaet er hun netop blevet udpeget til partner og tilslutter sig en ejerkreds, der i forvejen tæller tre advokater, skriver Bornholms Tidende.

"Jeg er jo den yngste. Det lå som sagt i kortene allerede, da jeg tiltrådte, at jeg havde mulighed for at blive partner. Inden vi traf denne beslutning, skulle jeg lige vurdere, om jeg kunne finde mig til rette som advokat, og om vi fire kunne samarbejde. Og tiden har vist mig, at jobbet som advokat er lige mig. Kontakt med mennesker, det uforudsigelige og jobbet som problemknuseren tiltaler mig meget. Derudover spiller klaveret i forhold til samarbejdet med de øvrige partnere. Vi supplerer hinanden godt inden for hver vores interesseområder, og så håber jeg at kunne tilføje noget nyt til kontoret," siger Pernille Munch, der er cand.jur fra Københavns Universitet i 2007, til Bornholms Tidende.

Skridt mod generationsskifte

På spørgsmålet om, hvorvidt hun er det unge håb i firmaet, svarer hun:

"Ja, i denne sammenhæng er jeg jo nok."

Advodan Bornholm tæller ud over Pernille Munch partnerne John Jørgensen, Peter Vang og Bjarne Olesen. I juni forlod advokat Rikke Solberg Bruun firmaet for at starte et konkurrerende advokatkontor i Rønne.

Udnævnelsen af Pernille Munch er ifølge Bjarne Olesen udtryk for, at Advodan Bornholm varmer op til et generationsskifte. Pernille Munch overtager fra en mangeårig partner, der forlod firmaet i 2016. Men partnerne lægger derudover også vægt på at få en ung, indfødt  bornholmer med i ejerkredsen, hvor hun økonomisk er i samme båd som de øvrige ejere.

"Det har også betydning, at hun er kvinde, for det ved vi, at der er nogle, der foretrækker, ligesom der er nogle, der foretrækker at få en yngre advokat. Sådan er det," siger John Jørgensen.

Lundgrens varmer op til ny strategi med formandsskifte 

EY mister chef for Tax & Law  

Advokatfirma opruster med energipartnere fra TVC

Nyudklækket forsvarsadvokat: "Jeg synes ikke, folk skal gå ud og skyde hinanden, men det er nødvendigt, at de får et forsvar"

Kammeradvokatens nye ejendomsadvokat blev inspireret af Christiania 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også