AdvokatWatch

Procedureadvokat tilbage hos Bech-Bruun: Jeg har ladet skæbnen råde

KARRIEREVEJEN: Advokat Jakob Bjerre nåede dårligt nok at sætte sig i stolen hos advokat Stig Boe Krarup i kontorfællesskabet Aumento, før han fik en opringning fra Bech-Bruun med et tilbud, der var for spændende til at takke nej til.

Hvilken karrierevej så du for dig selv som yngre?

"Det var i hvert fald noget med samfundsforhold. Jeg var nok ikke noget helt normalt barn. Hvor andre legede med biler, legede jeg nyhedsoplæser i TV-avisen. Jeg tegnede første gang abonnement på et landsdækkede dagblad som 9-årig og ”truede” skatteforvaltningen med søgsmål for ”overtrædelse af mine menneskerettigheder” som 11-årig. Dette som følge af, at de uden videre ville udstede et ”frikort” til en så ung – og arbejdsivrig – dreng. Så måske kimen som ”procedureadvokat” allerede blev sået på det tidspunkt. Jeg drømte herudover om at blive minister eller noget i den stil. At deltage og få indflydelse. Senere blev det til, at jeg blot ville være ”min fars chef”. Det var måske de første spæde tegn på juraen som karrierebane. Min far var kriminalkommissær, så hvis jeg skulle have slået mine folder som jurist i hans verden, var det nok blevet inden for politi- eller anklagemyndighed. Jeg var da også ”Statsadvokatvolontør” ved Statsadvokaten for Fyn mv. og senere sommerfuldmægtig” ved Politimesteren i Køge, mens jeg læste jura."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier