AdvokatWatch

Ny økonomichef i DreistStorgaard Advokater

DreistStorgaard, der er i fuld gang med udvidelser uden for advokatbranchens sædvanlige kerneområder, ansætter ny økonomi- og administrationschef.

Kevin Elling Larsen er ny økonomi- og administrationschef i DreistStorgaard Advokater | Foto: DreistStorgaard

DreistStorgaard Advokater med base i Køge udvider nu staben med Kevin Elling Larsen, der netop er tiltrådt som økonomi- og administrationschef.

"Med ansættelsen af Kevin ønsker DreistStorgaards ledelse at styrke økonomi- og leverandørstyring, men også de administrative funktioner, og dermed sikre den fortsatte gode kvalitet og engagement, som er vigtige værdier hos DreistStorgaard," hedder det i et opslag på DreistStorgaards hjemmeside.

Kevin Elling Larsen er uddannet cand.merc.aud. fra CBS og har arbejdet som ejendomsmægler, business controller og revisor.

Satser på nye forretningsområder

DreistStorgaard har store ambitioner om at udvide forretningen, også på områder, der ikke traditionelt findes på advokatkontorer, fortalte en af DreistStorgaards tre indehavere, Svend-Aage Dreist Hansen, til AdvokatWatch i juli.

DreistStorgaard har blandt andet investeret i et debitorrykker-system, der skal supplere en inkasso-afdeling, som firmaet er ved at opbygge, og inden længe lanceres online salg af fast ejendom.

"Vi er sådan set ligeglade med, om vi har tvangsauktioner i vores inkassoafdeling, om vi hjælper nogle med at købe fast ejendom, eller vi hjælper dem med at sælge. Det er alt sammen kompetencer, og vi prøver at have stor diversitet, og vi har en del ejendomsmæglere ansat hos os. Vi tør godt gå en anden vej, vi vil hele tiden tænke ud af boksen og ikke tænke traditionelt advokat," sagde Svend-Aage Dreist Hansen.

DreistStorgaards bruttoresultat voksede 16 pct. i 2017, og firmaet er dermed nummer fem på AdvokatWatch' liste over højest vækst blandt de 50 største advokatkontorer herhjemme. Virksomheden har 65 medarbejdere og en bruttofortjeneste på 57 mio. kr.

Sjællandsk advokatfirma: "Vi tør godt gå en anden vej" 

Jobskifte gav bonus for Lundgrens-chef: "Lidt som at kaste sig ud over klippekanten og håbe, at faldskærmen holder”

Chefjurist i "surrealistisk" forløb: Alt var klart til børsnoteringen - men så kom askeskyen

Kromann Reumert-advokat i New York: Det er meget mere specialiseret herovre 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier