AdvokatWatch

Sønderby Legal fra Randers opruster med landbrugsprofil

Advokat Anders Stoltenberg med speciale i landbrug bliver partner i Sønderby Legal med hovedkontor i Randers.

Anders Stoltenberg bliver partner i Sønderby Legal. | Foto: PR

Sønderby Legal med hovedkontor i Randers har hentet en ny partner i skikkelse af Anders Stoltenberg til at styrke de juridiske kompetencer inden for landbrug.

Det skriver det lokale nyhedsmedie Randers Onsdag.

"Jeg glæder mig meget til samarbejdet som partner i Sønderby Legal. Sammen har vi de kompetencer og den volumen, som er nødvendig til at yde dansk landbrug specialiseret juridisk bistand inden for alle områder," siger Anders Stoltenberg til lokalavisen.

55-årige Anders Stoltenberg skifter fra advokatfirmaet Moltke-Leth i København, hvor han siden 2005 har været partner. Stoltenberg bor i Vordingborg og fortsætter med at arbejde fra København. 

I forbindelse med skiftet til Sønderby Legal flytter advokatfirmaets kontor i København til Amaliegade, hvor Anders Stoltenberg hidtil har arbejdet for Moltke-Leth. Dermed kommer han til at indgå i et integreret kontorfællesskab med sine tidligere partnere og kolleger.

Anders Stoltenberg er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1996. Han kommer nu til et advokatfirma, som siden etableringen i 2016 er vokset og i dag beskæftiger 18 medarbejdere. Sønderby Legal har EU-ret som omdrejningspunkt og har kontorer i Randers, Aarhus og København.

Foruden Stoltenberg er Hans Sønderby, Niels Munch og Per Hansen partnere i Sønderby Legal.

Advokat dropper juraen for at opdrætte ørreder

Én Delacour-partner går hverken til Horten eller DLA Piper

EY opruster med skatteprofil fra Horten

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier