AdvokatWatch

Provinsadvokatfirma udvider med kontor i København

Et af Danmarks ældste advokatkontorer, Elverdam Advokater, fra Haslev på Sydsjælland, åbner nu et nyt kontor i København.

Foto: Ivan Riordan Boll/Polfoto

Efter 150 år i provinsen er Elverdam Advokater nu klar til at rykke mod hovedstaden. Det fremgår af en artikel fra Faxe Netavis.

Advokatfirmaet, der har hovedsæde i Haslev på Sydsjælland, vil etablere et såkaldt "front office" på Sluseholmen i Københavns Sydhavn, hvor møder og kundepleje vil finde sted, mens blandt andet sagsbehandlingen fortsat kommer til at foregå i Haslev.

"Faglighed og høj kvalitet associeres ofte med de største advokatkontorer i København. For os er det spændende at kombinere netop dét med den jordforbindelse, som mange kender og værdsætter fra provinsen," udtaler direktør og partner i Elverdam Advokater, Charlotte Vinding Christensen, om den københavnske ekspansion.

Direktøren understreger, at Elverdam ikke kommer til at konkurrere med de klassiske københavnerkontorer.

Charlotte Vinding Christensen fortæller desuden, at det ikke er tilfældigt, at man nu har valgt Sluseholmen. Dels findes der nærmest ingen advokater i den del af byen, og dels er det tæt på både lufthavn og motorvej, påpeger hun.

Fynsk advokatfirma forbedrer resultatet markant 

Far og søn tager kampen op mod de store advokatfirmaer i Syddanmark

Penta Advokater flytter i nye lokaler 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier