AdvokatWatch

Advokatfirma vipper ministerium af pinden: Her vil jurastuderende helst arbejde

For første gang i flere år er det ikke Justitsministeriet, men et advokatfirma, der er de jurastuderendes drømmearbejdsplads, viser en ny undersøgelse.

Knap 12.000 studerende herunder 750 jurastuderende er blevet spurgt om, hvor de helst vil arbejde. | Foto: Ritzau Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson

Efter to år som de jurastuderendes foretrukne arbejdsplads, må Justitsministeriet nu vige pladsen til fordel for advokatfirmaet Kromann Reumert. Det er resultatet af analysehuset Universums nye undersøgelse blandt 750 danske jurastuderende, der er blevet spurgt om deres drømmearbejdsplads.

Det er første gang, siden ranglisten for jurastuderende blev offentliggjort i 2014, at et advokatfirma står øverst på skamlen. Og Justitsministeriet bliver endda slået af to advokatfirmaer, idet Kammeradvokaten indtager andenpladsen og forviser Søren Pape Poulsens ministerium til tredjepladsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier