AdvokatWatch

PFA’s Miss Justitia er drevet af ledelse

Dorthe Bundgaard havde ikke ambitioner om at blive leder, da hun begyndte sin karriere. Det ændrede sig dog, da hun fik et opkald fra PFA, hvor hun i dag sidder som juridisk direktør.

Dorthe Bundgaard er ikke gået målrettet efter at blive leder, men hun kan godt lide at sætte retningen og få folk til at shine. | Foto: PR

Dorthe Bundgaard starter sin uge med at holde et kort fokusmøde med alle i PFA’s Koncernjura. Hver mandag kl. 10.15 bliver der koordineret og aftalt, hvem der har fokus på hvad i ugens løb, mens der også bliver diskuteret, hvad der lykkedes og ikke lykkedes i den forrige uge.

Dorthe Bundgaard sidder i dag i spidsen for den juridiske afdeling i pensionsselskabet PFA som direktør. Det betyder, at hun er leder for fire afdelingsledere, som igen skal lede de ca. 30 medarbejdere i juridisk afdeling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier