AdvokatWatch

Først læste han medicin: Nu er han chefjurist i medicinalvirksomhed

KARRIEREVEJEN: Henrik Beckmann troede, at han skulle være læge. Men efter en tid på medicinstudiet stod det klart, at advokatvejen var den rette at gå. Lægevirksomheden er dog ikke helt lagt på hylden, og efter fem år i Novo Nordisk har han fået en stilling i Mundipharma.

Henrik Beckmann har både været forbi Plesner og Kromann Reumert, inden han skiftede advokatfirmaerne ud med livet som virksomhedsjurist. | Foto: PR

Hvilken karrierevej så du for dig selv som yngre?

"I gymnasiet var jeg meget optaget af naturvidenskab og biologi. Som soldat blev jeg uddannet i behandling af traumepatienter og arbejdede som ambulanceredder. Jeg var derfor helt sikker på, jeg skulle være læge, og da jeg var 20, begyndte jeg på medicinstudiet. Efter at have gennemført to og et halvt års studier blev det klart for mig, at det i højere grad var studiet end de efterfølgende jobmuligheder, der havde motiveret mit studievalg."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier