AdvokatWatch

Kammeradvokatens fintech-leder: Jeg havde ikke forestillet mig at være så længe i advokatbranchen

KARRIEREVEJEN: Tanja Lind Melskens leder Kammeradvokatens fintech-team og er fascineret af arbejdet med innovation og samfundsforandringer. Det er dét, der holder hende i advokatbranchen. 

Foto: PR

Hvilken karrierevej så du for dig selv som yngre?

"Det har aldrig været en drøm at blive advokat. Jeg har altid vidst, jeg gerne ville arbejde i erhvervslivet og skabe noget. Og så har jeg altid været fascineret af arbejdet med innovation og det at forandre noget i samfundet til det bedre. Det er helt særligt, at Kammeradvokaten har givet mig mulighed for at kunne skabe vores fintech-team – da fintech er min store interesse – og samtidig arbejde med innovation i bredere forstand i en branche, som i denne tid er under stor forandring. Der er ikke mange andre firmaer, der i samme grad har omfavnet vigtigheden af at være på forkant med den digitale udvikling."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier