Tidligere topfigur hos DLA bliver ny partner hos Kammeradvokaten

Tidligere managing partner i Lett/DLA, Henrik Puggaard, bliver ny partner hos Kammeradvokaten.
Advokat Henrik Puggaard indtræder som ny partner hos Kammeradvokaten
Advokat Henrik Puggaard indtræder som ny partner hos Kammeradvokaten

Advokat Henrik Puggaard indtræder som ny partner hos Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith, fremgår det af firmaets hjemmeside. Henrik Puggaard er tidligere managing partner hos Lett Advokater og stod i spidsen for firmaets indlemmelse i DLA Piper sidste år.

Henrik Puggaard er 50 år og har 20 års erfaring som advokat bag sig. Han er corporate advokat og er desuden specialiseret inden for fast ejendom og finansiering med særlig ekspertise i offentlig-private partnerskaber, såkaldte OPP’er.

Kørte sag mod Jyske Bank

Henrik Puggaard repræsenterede bl.a. investorer i en af de senere års mest omtalte sager i finanssektoren, 1200 investorers krav om at få dækket deres tab på en særlig Jyske Bank-obligation, Jyske Invest Hedge Markedsneutral. Obligationen blev markedsført som en lavrisiko-investering, men tilføjede investorerne store tab under finanskrisen. Sagen endte med et forlig, hvor investorerne fik 80 pct. af deres tab dækket.

Hos Kammeradvokaten skal Henrik Puggaard være med til at styrke og udvikle firmaets Aarhus-kontor, der åbnede for halvandet år siden.

Ifølge et portræt i Århus Stiftstidende er Henrik Puggaard et "alsidigt menneske med sit engagement i dansk og århusiansk eliteidræt samt film- og musikproduktion".

Jurachef er konstitueret direktør i BankInvest

Njord opruster på M&A med ny partner

Bech-Bruun-advokat efter sporskifte: ”Det passer ikke til min personlighed at sidde så meget bag skærmen” 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også